Jaluzele Rolete Online
Str. Calea Dorobanti 189

Sector 1, Bucuresti
0761.009.309
Luni - Vineri: 08:00 la 18:00
Sambata: 09.00 la 16:00
Duminica: inchis

Jaluzele Rolete Online - Jaluzele Orizontale

Jaluzelele orizontale sau jaluzelele interioare de aluminiu sunt ideale pentru un decor modern, ofera confort, eleganta, stil si protectie impotriva razelor solare. Dar in acelasi timp permit cu usurinta reglarea cantitatii de lumina prin orientarea lamelelor in functie de necesitatile dumneavoastra.

Momentan punem la dispozitia clientilor doar doua tipuri de jaluzele orizontale:
1.Jaluzele orizontale standard, care au un profil superior dreptunghiular. Acestea se pot monta pe tamplarie PVC, perete sau pe tavan.
2.Jaluzele orizontale de lux, au un profil superior plan. Profilul superior plan a fost creat pentru ca jaluzele orizontale sa poata fi montate intre baghetele ferestrei termopan.

Jaluzele Orizontale - Jaluzele Rolete OnlineJaluzele Orizontale - Jaluzele Rolete Online

Masuratori

Modul de montare si masuratori pentru Jaluzele orizontale standard:

Montaj pe tamplarie, se masoara pe latime si pe inaltime geamul termopan cu tot cu baghetele de fixare ale sticlei.

Montaj pe perete sau pe tavan, se va masura in felul urmator: in cazul in care produsul se monteaza pe perete deasupra glafului ferestrei se vor lua in evidenta cotele pe latime si pe inaltime masurate astfel incat sa acopere glafurile ferestrei, aprox. 50-100mm in stanga si in dreapta, respectiv 50-100mm sus si jos.

!!!!De retinut!!!!

Modul de masurare al fiecarui produs este cu rol informativ, pentru a putea fiecare client sa ne ofere dimensiunile estimative, pentru a primi o cotatie de pret cat mai aproape de realitate. Masuratorile finale vor fi efectuate de catre noi, iar cea mai buna solutie se va stabili la fata locului impreuna cu dvs.

Lucram pe comanda in functie de nevoile si cerintele fiecarui client. Pretul se calculeaza personalizat in functie de dimensiunile produselor, culoarea tamplariei, tipul de produs, dificultatea montajului, cantitatea produselor achizitionate.Catalog Jaluzele Rolete Online
Galerie Foto
Informatii Jaluzele Rolete Online
Solicita Oferta