Jaluzele Rolete Online
Str. Calea Dorobanti 189

Sector 1, Bucuresti
0761.009.309
Luni - Vineri: 08:00 la 18:00
Sambata: 09.00 la 16:00
Duminica: inchis

Jaluzele Rolete Online - Jaluzele Verticale

Jaluzele verticale sau jaluzele interioare, reprezinta una dintre principalele alternative ale momentului in alegerea unui sistem profesional de umbrire. Acestea sunt practice, elegante si totodata ofera protectie maxima impotriva soarelui si confera intimitate locuintei dumneavoastra.
Raspandirea si popularitatea pe care au capatat-o foarte rapid se datoreza elegantei pe care o confera spatiului si simplitatii de manevrare.

Jaluzele verticale au un rol foarte important in decorul interior al unui spatiu. Multitudinea de modele, texturi, culori si a tipurilor de deschidere, al fiabilitati ridicate, usurinta montajului, pretul foarte economic, le face sa fie foarte apreciate de toata lumea.
Unul dintre cele mai importante avantaje il reprezinta intretinerea foarte usoara. La nevoie se sterg de praf cu o perie sau se curata cu o laveta umeda. Nu se folosec detergenti si inalbitori. Se pot monta din tavan sau pe perete.

Jaluzele Verticale - Jaluzele Rolete OnlineJaluzele Verticale - Jaluzele Rolete Online

Masuratori
Se va masura pe latime (L) si inaltime (H). L este determinata de dimensiunea totala a golului de fereastra la care se adauga un plus de 50-100mm iar H se va realiza de la 100mm deasupra golului de fereastra pana unde doriti sa ajunga materialul(pentru montaj pe perete (A)),sau se vor masura din tavan pana unde doriti sa ajunga materialul (pentru montaj din tavan (B)).
Jaluzele Rolete Online Jaluzele Verticale jaluzele
Jaluzele Rolete Online Jaluzele Verticale rolete textile

Exista mai multe tipuri de deschideri - inchideri a jaluzelelor verticale.

Jaluzele Rolete Online Jaluzele Verticale rulouri exterioare

 

!!!!De retinut!!!!

Modul de masurare al fiecarui produs este cu rol informativ, pentru a putea fiecare client sa ne ofere dimensiunile estimative, pentru a primi o cotatie de pret cat mai aproape de realitate. Masuratorile finale vor fi efectuate de catre noi, iar cea mai buna solutie se va stabili la fata locului impreuna cu dvs.

Lucram pe comanda in functie de nevoile si cerintele fiecarui client. Pretul se calculeaza personalizat in functie de dimensiunile produselor, culoarea tamplariei, tipul de produs, dificultatea montajului, cantitatea produselor achizitionate.Catalog Jaluzele Rolete Online
Galerie Foto
Informatii Jaluzele Rolete Online
Solicita Oferta