Jaluzele Rolete Online
Str. Calea Dorobanti 189

Sector 1, Bucuresti
0761.009.309
Luni - Vineri: 08:00 la 18:00
Sambata: 09.00 la 16:00
Duminica: inchis

Jaluzele Rolete Online - Rolete Textile

Roletele textile sunt cea mai optima alegere pentru decorarea spatiilor interioare.
Sunt ideale pentru casa ta, biroul in care lucrezi, saloane, spatii rezidentiale, cabinete, sali de curs etc. Roletele textile sunt create pentru protectie solara, datorita multitudinii de modele, texturii si a culorilor sunt ideale pentru decorarea oricarei ferestre. Pot fi confectionate pe diferite dimesiuni. In proiectare se folosesc diferite diametre de ax in functie de lungimea roletei: ax de 17mm (rolete mini) si ax de 25mm.
Axul de 17mm se foloseste la roletele textile mini si se pot confectiona pe dimensiuni max. de L1200mm si H 1800mm. Roletele care vor depasi aceste dimensiuni vor avea incorporat axul de 25mm, acestea se numesc Rolete Clasice.
Roletele se pot monta pe tamplaria PVC, pe tamplaria de lemn stratificat, pe tamplaria de aluminiu, pe zid sau din tavan.

Roletele textile se pot confectiona sub mai multe forme:

     - Rolete simple
     - Rolete cu caseta si ghidaje laterale(cu caseta standard)
     - Rolete avangard
     - Rolete cu caseta premium cu lant
     - Rolete cu caseta premium cu arc
     - Rolete cu caseta velux (speciale pentru ferestrele tip velux)

 

Rolete simple

 

Sunt varianta cea mai simpla si economica a roletelor. Acest tip de roleta poate fi montat pe tamplarie, zid, tavan sau structura metalica la diferite dimensiuni.
La rolete simple, optional se pot cere diferite sisteme de mentinere a materialului si a contragreutatii pe o cursa paralela cu pozitia ferestrei indiferent de modul de deschidere al ferestrei (Inchis, deschis total sau oscilobatant).

Aceste sisteme sunt:
1.Fixare cu ghidaj pe sfori a contragreutatii Roletei Simple. In acest tip de fixare contragreutatea este tinuta aproape de tamplarie si se ghideaza pe sfori fixate in stanga si in dreapta asigurand mentinerea roletei paralel cu sticla in orice pozitie de deschidere a geamului si a usii.
2. Ghigajul „C”  Acest tip de ghidaj opreste pendularea materialului in momentul deschideri feretrelor si usilor, materialul si contragreutatea ruleaza in sus si in jos in interiorul ghidajului.
Aceste tipuri de ghidaje sunt disponibile pe alb sau maro.

rolete simple albrolete simple maro

 

Masuratori:

 

Masurarea roletelor simple: avem nevoie de cota finala.

 

Pentru montarea roletelor simple pe tamplaria PVC. se masoara dimensiunea sticlei LxH + dimensiunea baghetelor LxH, cu alte cuvinte se masoara din exteriorul baghetei in exteriorul baghetei atat pe latime cat si pe inaltime.
Sageata albastra = L
Sageata rosie= H
Rolete Textile

Pentru montarea roletelor simple din tavan.
Masuram latimea totala a ferestrei la care adaugam 80mm peste latimea ferestrei, iar inaltimea este determinta de dimesiunea dintre tavan si glaful ferestrei la care se mai adauga 50mm.
Sageata albastra= L + 80mm
Sageata rosie= H+50mm
Rolete Textile

 

Pentru montarea roletelor simple pe perete.

Se masoara latimea la fel ca la modelul pentru tavan doar ca pentru inaltime se va masura astfel: Inaltimea totala a ferestrei la care adaugam 150mm
Sageata albastra = L + 80mm
Sageata rosie= H+150
Rolete Textile Rolete Simple

 

Rolete cu caseta si ghidaje laterale - Rolete cu caseta standard

 

Acest tip de rolete sunt de fapt roletele simple carora li se adauga o caseta si ghidaje laterale.
Materialul textil si contragreutatea gliseaza sub cele doua ghidaje laterale si se roluieste in caseta astfel incat ofera un deosebit avantaj. Aceasta caseta protejeaza materialul de murdarie si praf in situatii precum renovare, gatit excesiv etc. Dar totodata confera roletei un aspect placut facand ca acesta sa se integreze perfect in decorul tamplariei si mentine materialul textil paralel cu sticla chiar si in pozitia oscilobatant a ferestrelor sau usilor. Se monteaza doar pe bagheta geamului termopan, se prind cu suruburi autofilentante sau fixate cu banda dublu adeziva.

Rolete cu caseta si ghidaje lateraleRolete cu caseta si ghidaje laterale

Masuratori

Se vor executa doua masuratori:
1. Este necesara masurarea sticlei pentru a stabili cota de panza.
2. Se va masura sticla de fereastra\usa cu tot cu cele doua baghete pentru a determina cota finala.
La ambele tipuri de masurare ne este necesara L si H.
Rolete Textile Rolete cu caseta
Roleta cu caseta standard este disponibila doar in culorile alb sau maro. Se pot confectiona din PVC sau aluminiu ( pretul pentru roletele din aluminiu creste cu 30%).

 

 

Rolete avangard

 

Aceste rolete sunt de fapt rolete cu caseta si ghidaje laterale in varianta de lux, se pot confectiona pe diferite culori care imita lemnul (stejar auriu, nuc, mahon, wenge) sau pe culoarea gri antracit. Roletele cu caseta avangard se confectioneaza din aluminiu.

Rolete avangardRolete avangard

 

 

Rolete cu caseta premium cu lant

 

La prima vedere roletele cu caseta premium sunt asemanatoare celor cu caseta standard doar ca difera forma ghidajului si al casetei. La acest tip de roleta, ghidajul este in forma literei „C”, spre deosebire de roleta cu caseta standard la care ghidajul este plan.
Roleta cu caseta premium cu lant vs. roleta cu caseta standard elimina unele inconveniente de montaj, cum ar fi modelul de bagheta al geamului termopan. Ghidajul in forma „C”  se poate monta direct pe termopan si nu pe bagheta. Roleta cu caseta standard nu se poate monta direct pe bagheta, daca bagheta geamului termopan este pe semirotund sau are model profilat. Asadar rolete cu caseta premium cu lant au un avantaj doarece pot fi montate pe orice tip de tamplarie, inclusiv pe perete.
Se pot confectiona pe culorile alb sau maro.

Rolete cu caseta premium cu lantRolete cu caseta premium cu lant

Masuratori

Rolete cu caseta premium cu lant se vor masura exact ca roletele simple (modul de montaj pe termopan) (vezi model de masurare rolete simple).

 

 

Rolete cu caseta premium cu arc

 

La acest tip de roleta este inlocuit  tipul de actionare cu lant, cu un arc pretensionat care se afla in interiorul axului.
Unul dintre avantajele acestui tip de roleta este ca se poate monta in plan inclinat si pe orizontala, materialul ramanand intodeauna intins. Se monteaza pe orice tip de fereastra inclusiv pe perete. Se pot confectiona pe culorile alb si argintiu.

Rolete cu caseta premium cu arcRolete cu caseta premium cu arc

Masuratori

Se va masura dimensiunea intre baghete la fel ca la roletele cu caseta standard, doar in cazul in care se vor monta pe bagheta geamului termopan.
Montarea pe profilul geamului termopan (pentru baghetele ce nu permit lipirea ghidajelor) se va masura cota cu tot cu bagheta la fel ca la roletele simple.
Vezi cele doua tipuri de masuratori mai sus.

 

 

Roletele velux

 

Sunt special confectionate pentru ferestrele de mansarda de origine velux. Acestea au un arc pretensionat in interiorul axului care ajuta la actionare si totodata trage materialul in interiorul casetei.
Deschiderea si inchiderea roletei se fac manual prin actionarea greutatii in sus si in jos in functie de necesitatile de lumina. Oprirea materialului se face cu ajutorul unor blocatori aflati pe extremitatile contragreutatii. Sunt disponibile pe culorile alb si argintiu.

Roletele veluxRoletele velux

Masuratori

Se va masura golul de fereastra la fata interioara a ferestrei, nu la fata sticlei.
Sageata albastra = L
Sageata rosie= H
Rolete Textile Roletele velux

!!!!De retinut!!!!

Modul de masurare al fiecarui produs este cu rol informativ, pentru a putea fiecare client sa ne ofere dimensiunile estimative, pentru a primi o cotatie de pret cat mai aproape de realitate. Masuratorile finale vor fi efectuate de catre noi, iar cea mai buna solutie se va stabili la fata locului impreuna cu dvs.

Lucram pe comanda in functie de nevoile si cerintele fiecarui client. Pretul se calculeaza personalizat in functie de dimensiunile produselor, culoarea tamplariei, tipul de produs, dificultatea montajului, cantitatea produselor achizitionate.Catalog Jaluzele Rolete Online
Galerie Foto
Informatii Jaluzele Rolete Online
Solicita Oferta