Jaluzele Rolete Online
Str. Calea Dorobanti 189

Sector 1, Bucuresti
0761.009.309
Luni - Vineri: 08:00 la 18:00
Sambata: 09.00 la 16:00
Duminica: inchis

Jaluzele Rolete Online - Rulouri Exterioare

Rulourile exterioare impreuma cu tamplaria creaza o simbioza formand un scut termic si fonic foarte ridicat, atat in timpul verii cat si in timpul iernii.
Rulourile exterioare pot fi confectionate din aluminiu sau PVC.
Rulourile din aluminiu au lamele umplute cu spuma poliuretanica si pot avea dimensiuni de 39 sau 45 mm, ce pot avea o varietate larga de culori.
Rulourile exterioare din aluminiu pot fi montate impreuna cu tamplaria sau dupa montarea acesteia. Pot fi actionate manual prin snur, panglica, manivela sau mai pot fi actionate electric cu motor cu intrerupator sau telecomanda.

Rulourile exterioare pot fi de mai multe tipuri:


1. Rulouri aplicate cu caseta si ghidaje din aluminiu, acest tip de rulouri se monteaza ulterior montajului tamplariei. Pot fi actionate electric sau manual.

Rulouri aplicate cu caseta si ghidaje din aluminiuRulouri aplicate cu caseta si ghidaje din pvc


2. Rulouri suprapuse din aluminiu, acest tip de rulou este proiectat pentru a fi montat o data cu tamplaria, caseta acestora este fixata deasupra tamplariei. Sunt identice cu rulourile exterioare aplicate, doar ca au unele componente din PVC, pentru a oferi o izolare mai buna, caseta este captusita in interior cu polistiren extrudat si acestea pot avea actionare manuala sau electrica.

Rulouri suprapuse din aluminiuRulouri suprapuse din PVC


3. Rulouri exterioare cu plasa incorporata
Atat rulourile exterioare aplicate cat si rulorile exterioare suprapuse pot avea in componeta plasa anti insecte, plasa poate fi de tip rulou, se actioneaza pe vertical iar sistemul de prindere este pe toata suprafata profilului inferior. Optional la rulourile aplicate se poate adauga plasa anti insecte tip batant sau tip plisse.

Rulouri exterioare cu plasa incorporataRulouri exterioare cu plasa incorporata - Jaluzele Rolete Online

Rulourile exterioare atat cele suprapuse cat si cele aplicate se pot confectiona in diferite culori sau imitatii de lemn alb, maro, gri antracit, argintiu, crem, imitatii de lemn( stejar auriu, nuc, wenge, mahon) etc.

Rulouri exterioare suprapuse culoriRulouri exterioare aplicate culori


4. Rulouri Exterioare Transparente
Acestea sunt sisteme de protectie confectionate dintr-o folie transparenta numită folie cristal. Rulourile transparente au fost create pentru inchideri de spatii cum ar fi, terase, foisoare si balcoane.
Rulourile transparente confera o buna protectie impotriva ploii, vantului sau zapezii. Noi folosim o folie cristal ce este un polimer din PVC transparent care are o rezistenta sporita impotriva razelor UV avand grosimea de 0.8mm. Aceasta folie are greutatea specifica de 1020g\m2.
Folia transpoarenta cristal are o transparenta la fel ca a unei sticle de geam normale. Inchiderea spatiilor cu rulouri transparente ajuta la prelungirea utilizarii acestora si in sezonul rece deoarece au o protectie foarte buna la vânt puternic, ninsoare, ploaie. Aceste rulouri creaza un spatiu inchis dar totodata confera senzatia de aer liber. Pot fi inserate usi si fereste cu prindere prin scai sau fermoar la rulourile transparte cu tambur si se pot confectiona folii transparente cu prindere prin capse.

Rulourile tranparente pot fi de 3 tipuri:

     1. Rulouri transparente pe tambur;
     2. Rulouri tansparente cu caseta si ghidaje laterale;
     3. Rulouri transparente cu capse;

Avantajele rulourilor exterioare:

 

Masuratori: Se vor lua dimensiunile interioare ale ferestrei pe toata suprafata pana in marginile laterale, mai intai latime din zid in zid apoi inaltime din pervaz in partea superioara a ferestrei

!!!!De retinut!!!!

Modul de masurare al fiecarui produs este cu rol informativ, pentru a putea fiecare client sa ne ofere dimensiunile estimative, pentru a primi o cotatie de pret cat mai aproape de realitate. Masuratorile finale vor fi efectuate de catre noi, iar cea mai buna solutie se va stabili la fata locului impreuna cu dvs.

Lucram pe comanda in functie de nevoile si cerintele fiecarui client. Pretul se calculeaza personalizat in functie de dimensiunile produselor, culoarea tamplariei, tipul de produs, dificultatea montajului, cantitatea produselor achizitionate.Catalog Jaluzele Rolete Online
Galerie Foto
Informatii Jaluzele Rolete Online
Solicita Oferta