Jaluzele Rolete Online
Str. Calea Dorobanti 189

Sector 1, Bucuresti
0761.009.309
Luni - Vineri: 08:00 la 18:00
Sambata: 09.00 la 16:00
Duminica: inchis

Jaluzele Rolete Online - Rulouri cu Caseta si Ghidaje Laterale

Jaluzele Orizontale

Jaluzelele orizontale sau jaluzelele interioare de aluminiu sunt ideale pentru un decor modern, ofera confort, eleganta, stil si protectie impotriva razelor solare. Dar in acelasi timp permit cu usurinta reglarea cantitatii de lumina prin orientarea lamelelor in functie de necesitatile dumneavoastra.

Momentan punem la dispozitia clientilor doar doua tipuri de jaluzele orizontale:
1.Jaluzele orizontale standard, care au un profil superior dreptunghiular. Acestea se pot monta pe tamplarie PVC, perete sau pe tavan.
2.Jaluzele orizontale de lux, au un profil superior plan. Profilul superior plan a fost creat pentru ca jaluzele orizontale sa poata fi montate intre baghetele ferestrei termopan.

Jaluzele Orizontale - Jaluzele Rolete OnlineJaluzele Orizontale - Jaluzele Rolete Online

Masuratori

Modul de montare si masuratori pentru Jaluzele orizontale standard:

Montaj pe tamplarie, se masoara pe latime si pe inaltime geamul termopan cu tot cu baghetele de fixare ale sticlei.

Montaj pe perete sau pe tavan, se va masura in felul urmator: in cazul in care produsul se monteaza pe perete deasupra glafului ferestrei se vor lua in evidenta cotele pe latime si pe inaltime masurate astfel incat sa acopere glafurile ferestrei, aprox. 50-100mm in stanga si in dreapta, respectiv 50-100mm sus si jos.

Jaluzele Verticale

Jaluzele verticale sau jaluzele interioare, reprezinta una dintre principalele alternative ale momentului in alegerea unui sistem profesional de umbrire. Acestea sunt practice, elegante si totodata ofera protectie maxima impotriva soarelui si confera intimitate locuintei dumneavoastra.
Raspandirea si popularitatea pe care au capatat-o foarte rapid se datoreza elegantei pe care o confera spatiului si simplitatii de manevrare.

Jaluzele verticale au un rol foarte important in decorul interior al unui spatiu. Multitudinea de modele, texturi, culori si a tipurilor de deschidere, al fiabilitati ridicate, usurinta montajului, pretul foarte economic, le face sa fie foarte apreciate de toata lumea.
Unul dintre cele mai importante avantaje il reprezinta intretinerea foarte usoara. La nevoie se sterg de praf cu o perie sau se curata cu o laveta umeda. Nu se folosec detergenti si inalbitori. Se pot monta din tavan sau pe perete.

Jaluzele Verticale - Jaluzele Rolete OnlineJaluzele Verticale - Jaluzele Rolete Online

Masuratori
Se va masura pe latime (L) si inaltime (H). L este determinata de dimensiunea totala a golului de fereastra la care se adauga un plus de 50-100mm iar H se va realiza de la 100mm deasupra golului de fereastra pana unde doriti sa ajunga materialul(pentru montaj pe perete (A)),sau se vor masura din tavan pana unde doriti sa ajunga materialul (pentru montaj din tavan (B)).
Jaluzele Rolete Online Jaluzele Verticale jaluzele
Jaluzele Rolete Online Jaluzele Verticale rolete textile

Exista mai multe tipuri de deschideri - inchideri a jaluzelelor verticale.

Jaluzele Rolete Online Jaluzele Verticale rulouri exterioare

Rolete Textile

Roletele textile sunt cea mai optima alegere pentru decorarea spatiilor interioare.
Sunt ideale pentru casa ta, biroul in care lucrezi, saloane, spatii rezidentiale, cabinete, sali de curs etc. Roletele textile sunt create pentru protectie solara, datorita multitudinii de modele, texturii si a culorilor sunt ideale pentru decorarea oricarei ferestre. Pot fi confectionate pe diferite dimesiuni. In proiectare se folosesc diferite diametre de ax in functie de lungimea roletei: ax de 17mm (rolete mini) si ax de 25mm.
Axul de 17mm se foloseste la roletele textile mini si se pot confectiona pe dimensiuni max. de L1200mm si H 1800mm. Roletele care vor depasi aceste dimensiuni vor avea incorporat axul de 25mm, acestea se numesc Rolete Clasice.
Roletele se pot monta pe tamplaria PVC, pe tamplaria de lemn stratificat, pe tamplaria de aluminiu, pe zid sau din tavan.

Roletele textile se pot confectiona sub mai multe forme:

     - Rolete simple
     - Rolete cu caseta si ghidaje laterale(cu caseta standard)
     - Rolete avangard
     - Rolete cu caseta premium cu lant
     - Rolete cu caseta premium cu arc
     - Rolete cu caseta velux (speciale pentru ferestrele tip velux)

Rolete simple

Sunt varianta cea mai simpla si economica a roletelor. Acest tip de roleta poate fi montat pe tamplarie, zid, tavan sau structura metalica la diferite dimensiuni.
La rolete simple, optional se pot cere diferite sisteme de mentinere a materialului si a contragreutatii pe o cursa paralela cu pozitia ferestrei indiferent de modul de deschidere al ferestrei (Inchis, deschis total sau oscilobatant).

Aceste sisteme sunt:
1.Fixare cu ghidaj pe sfori a contragreutatii Roletei Simple. In acest tip de fixare contragreutatea este tinuta aproape de tamplarie si se ghideaza pe sfori fixate in stanga si in dreapta asigurand mentinerea roletei paralel cu sticla in orice pozitie de deschidere a geamului si a usii.
2. Ghigajul „C”  Acest tip de ghidaj opreste pendularea materialului in momentul deschideri feretrelor si usilor, materialul si contragreutatea ruleaza in sus si in jos in interiorul ghidajului.
Aceste tipuri de ghidaje sunt disponibile pe alb sau maro.

rolete simple albrolete simple maro

Masuratori:

Masurarea roletelor simple: avem nevoie de cota finala.

Pentru montarea roletelor simple pe tamplaria PVC. se masoara dimensiunea sticlei LxH + dimensiunea baghetelor LxH, cu alte cuvinte se masoara din exteriorul baghetei in exteriorul baghetei atat pe latime cat si pe inaltime.
Sageata albastra = L
Sageata rosie= H
Rolete Textile

Pentru montarea roletelor simple din tavan.
Masuram latimea totala a ferestrei la care adaugam 80mm peste latimea ferestrei, iar inaltimea este determinta de dimesiunea dintre tavan si glaful ferestrei la care se mai adauga 50mm.
Sageata albastra= L + 80mm
Sageata rosie= H+50mm
Rolete Textile

 

Pentru montarea roletelor simple pe perete.

Se masoara latimea la fel ca la modelul pentru tavan doar ca pentru inaltime se va masura astfel: Inaltimea totala a ferestrei la care adaugam 150mm
Sageata albastra = L + 80mm
Sageata rosie= H+150
Rolete Textile Rolete Simple

Rolete cu caseta si ghidaje laterale - Rolete cu caseta standard

Acest tip de rolete sunt de fapt roletele simple carora li se adauga o caseta si ghidaje laterale.
Materialul textil si contragreutatea gliseaza sub cele doua ghidaje laterale si se roluieste in caseta astfel incat ofera un deosebit avantaj. Aceasta caseta protejeaza materialul de murdarie si praf in situatii precum renovare, gatit excesiv etc. Dar totodata confera roletei un aspect placut facand ca acesta sa se integreze perfect in decorul tamplariei si mentine materialul textil paralel cu sticla chiar si in pozitia oscilobatant a ferestrelor sau usilor. Se monteaza doar pe bagheta geamului termopan, se prind cu suruburi autofilentante sau fixate cu banda dublu adeziva.

Rolete cu caseta si ghidaje lateraleRolete cu caseta si ghidaje laterale

Masuratori

Se vor executa doua masuratori:
1. Este necesara masurarea sticlei pentru a stabili cota de panza.
2. Se va masura sticla de fereastra\usa cu tot cu cele doua baghete pentru a determina cota finala.
La ambele tipuri de masurare ne este necesara L si H.
Rolete Textile Rolete cu caseta
Roleta cu caseta standard este disponibila doar in culorile alb sau maro. Se pot confectiona din PVC sau aluminiu ( pretul pentru roletele din aluminiu creste cu 30%).

 

Rolete avangard

Aceste rolete sunt de fapt rolete cu caseta si ghidaje laterale in varianta de lux, se pot confectiona pe diferite culori care imita lemnul (stejar auriu, nuc, mahon, wenge) sau pe culoarea gri antracit. Roletele cu caseta avangard se confectioneaza din aluminiu.

Rolete avangardRolete avangard

 

Rolete cu caseta premium cu lant

La prima vedere roletele cu caseta premium sunt asemanatoare celor cu caseta standard doar ca difera forma ghidajului si al casetei. La acest tip de roleta, ghidajul este in forma literei „C”, spre deosebire de roleta cu caseta standard la care ghidajul este plan.
Roleta cu caseta premium cu lant vs. roleta cu caseta standard elimina unele inconveniente de montaj, cum ar fi modelul de bagheta al geamului termopan. Ghidajul in forma „C”  se poate monta direct pe termopan si nu pe bagheta. Roleta cu caseta standard nu se poate monta direct pe bagheta, daca bagheta geamului termopan este pe semirotund sau are model profilat. Asadar rolete cu caseta premium cu lant au un avantaj doarece pot fi montate pe orice tip de tamplarie, inclusiv pe perete.
Se pot confectiona pe culorile alb sau maro.

Rolete cu caseta premium cu lantRolete cu caseta premium cu lant

Masuratori

Rolete cu caseta premium cu lant se vor masura exact ca roletele simple (modul de montaj pe termopan) (vezi model de masurare rolete simple).

 

Rolete cu caseta premium cu arc

La acest tip de roleta este inlocuit  tipul de actionare cu lant, cu un arc pretensionat care se afla in interiorul axului.
Unul dintre avantajele acestui tip de roleta este ca se poate monta in plan inclinat si pe orizontala, materialul ramanand intodeauna intins. Se monteaza pe orice tip de fereastra inclusiv pe perete. Se pot confectiona pe culorile alb si argintiu.

Rolete cu caseta premium cu arcRolete cu caseta premium cu arc

Masuratori

Se va masura dimensiunea intre baghete la fel ca la roletele cu caseta standard, doar in cazul in care se vor monta pe bagheta geamului termopan.
Montarea pe profilul geamului termopan (pentru baghetele ce nu permit lipirea ghidajelor) se va masura cota cu tot cu bagheta la fel ca la roletele simple.
Vezi cele doua tipuri de masuratori mai sus.

 

Roletele velux

Sunt special confectionate pentru ferestrele de mansarda de origine velux. Acestea au un arc pretensionat in interiorul axului care ajuta la actionare si totodata trage materialul in interiorul casetei.
Deschiderea si inchiderea roletei se fac manual prin actionarea greutatii in sus si in jos in functie de necesitatile de lumina. Oprirea materialului se face cu ajutorul unor blocatori aflati pe extremitatile contragreutatii. Sunt disponibile pe culorile alb si argintiu.

Roletele veluxRoletele velux

Masuratori

Se va masura golul de fereastra la fata interioara a ferestrei, nu la fata sticlei.
Sageata albastra = L
Sageata rosie= H
Rolete Textile Roletele velux

Rulouri Exterioare

Rulourile exterioare impreuma cu tamplaria creaza o simbioza formand un scut termic si fonic foarte ridicat, atat in timpul verii cat si in timpul iernii.
Rulourile exterioare pot fi confectionate din aluminiu sau PVC.
Rulourile din aluminiu au lamele umplute cu spuma poliuretanica si pot avea dimensiuni de 39 sau 45 mm, ce pot avea o varietate larga de culori.
Rulourile exterioare din aluminiu pot fi montate impreuna cu tamplaria sau dupa montarea acesteia. Pot fi actionate manual prin snur, panglica, manivela sau mai pot fi actionate electric cu motor cu intrerupator sau telecomanda.

Rulourile exterioare pot fi de mai multe tipuri:


1. Rulouri aplicate cu caseta si ghidaje din aluminiu, acest tip de rulouri se monteaza ulterior montajului tamplariei. Pot fi actionate electric sau manual.

Rulouri aplicate cu caseta si ghidaje din aluminiuRulouri aplicate cu caseta si ghidaje din pvc


2. Rulouri suprapuse din aluminiu, acest tip de rulou este proiectat pentru a fi montat o data cu tamplaria, caseta acestora este fixata deasupra tamplariei. Sunt identice cu rulourile exterioare aplicate, doar ca au unele componente din PVC, pentru a oferi o izolare mai buna, caseta este captusita in interior cu polistiren extrudat si acestea pot avea actionare manuala sau electrica.

Rulouri suprapuse din aluminiuRulouri suprapuse din PVC


3. Rulouri exterioare cu plasa incorporata
Atat rulourile exterioare aplicate cat si rulorile exterioare suprapuse pot avea in componeta plasa anti insecte, plasa poate fi de tip rulou, se actioneaza pe vertical iar sistemul de prindere este pe toata suprafata profilului inferior. Optional la rulourile aplicate se poate adauga plasa anti insecte tip batant sau tip plisse.

Rulouri exterioare cu plasa incorporataRulouri exterioare cu plasa incorporata - Jaluzele Rolete Online

Rulourile exterioare atat cele suprapuse cat si cele aplicate se pot confectiona in diferite culori sau imitatii de lemn alb, maro, gri antracit, argintiu, crem, imitatii de lemn( stejar auriu, nuc, wenge, mahon) etc.

Rulouri exterioare suprapuse culoriRulouri exterioare aplicate culori


4. Rulouri Exterioare Transparente
Acestea sunt sisteme de protectie confectionate dintr-o folie transparenta numita folie cristal. Rulourile transparente au fost create pentru inchideri de spatii cum ar fi, terase, foisoare si balcoane.
Rulourile transparente confera o buna protectie impotriva ploii, vantului sau zapezii. Noi folosim o folie cristal ce este un polimer din PVC transparent care are o rezistenta sporita impotriva razelor UV avand grosimea de 0.8mm. Aceasta folie are greutatea specifica de 1020g\m2.
Folia transpoarenta cristal are o transparenta la fel ca a unei sticle de geam normale. Inchiderea spatiilor cu rulouri transparente ajuta la prelungirea utilizarii acestora si in sezonul rece deoarece au o protectie foarte buna la vānt puternic, ninsoare, ploaie. Aceste rulouri creaza un spatiu inchis dar totodata confera senzatia de aer liber. Pot fi inserate usi si fereste cu prindere prin scai sau fermoar la rulourile transparte cu tambur si se pot confectiona folii transparente cu prindere prin capse.

Rulourile tranparente pot fi de 3 tipuri:

     1. Rulouri transparente pe tambur;
     2. Rulouri tansparente cu caseta si ghidaje laterale;
     3. Rulouri transparente cu capse;

Avantajele rulourilor exterioare:

  • protectie impotriva razelor solare
  • protectie termica excelenta a spatiilor interoare ( impiedica incalzirea excesiva in sezonul cald si racirea in sezonul rece)
  • protectie impotriva fenomenelor neplacute ale naturii ( vant , ploaie, grindina, ninsoare, viscol)
  • protectie fonica
  • protectie antiefracte
  • permite dozarea foarte fina a luminii din locuinta
  • creaza confort, se pot actona motorizat
  • integrarea discreta a plaselor antinsecte in rulou
  • design placut si modern

 

Masuratori: Se vor lua dimensiunile interioare ale ferestrei pe toata suprafata pana in marginile laterale, mai intai latime din zid in zid apoi inaltime din pervaz in partea superioara a ferestrei

Catalog Jaluzele Rolete Online
Galerie Foto
Informatii Jaluzele Rolete Online
Solicita Oferta
Partenerii nostrii